Wie is JanC?

JanC is de afkorting van Jan Christiaan Visser, trainer, coach, practitioner of ericksonian hypnosis en Facilitator of the Linden Boundary Training. Jan is afgestudeerd trainer aan het New York Training Institute for NLP (www.nlpcenter.com)

'Door het volgen en geven van zowel fysieke als mentale trainingen begon ik al snel te beseffen dat lichaam en geest een eenheid vormen en raakte ik meer en meer geinteresseerd in de wijze waarop mensen bewegen en de specifieke mentale processen die daarbij een rol spelen.

Al gauw ontdekte ik dat vrijwel alle mentale processen ook via bewegingen van het lichaam te beinvloeden zijn. Deze eenheid van lichaam en geest vormt de basis voor de wijze waarop ik training geef en is de aanzet geweest tot mijn holistische kijk op de wereld. 'Verbeter de wereld begin met jezelf', krijgt vanuit dit model van de wereld een diepere betekenis.

Mijn doel als trainer is het verbeteren van mezelf en mijn omgeving op ieder gebied, mijn missie is Bewust Zijn. In mijn rol van trainer help ik mensen en bedrijven bij het bereiken van de door hen gestelde doelen; kleine of grote, sportieve, commerciele of alledaagse.'

Voor meer informatie mag u mij altijd bellen of mailen (zie contact).

Tot ziens!

JanC

H.H. THE XIV DALAI LAMA

'Every day, think as you wake up,
Today I am fortunate to have woken up,
I am alive,
I have a precious human life,
I am not going to waste it,
I am going to use all my energies to develop myself.

To expand my heart out to others,
To achieve enlightenment for the benefit of all beings,
I am going to have kind thoughts to others,
I am not going to get angry,
Or think badly about others,
I am going to benefit others as much as I can.